Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Scholen


Interesse of vragen? Neem zeker contact met ons op!

Wat zijn de voedingsgewoontes van onze jongeren?
Hoe is het met hun fitheid gesteld?
Voelen ze zich goed in hun vel?

Een gezondheidsbeleid op school is `hot'. De nieuwsgierigheid van directieleden is groot en de vragen van leerkrachten om praktische tips swingen de pan uit. Ready2improve is er van overtuigd dat een goed gezondheidsbeleid op school een stevige basis creëert voor later. Daarbij dient het niet enkel de leerling, maar ook de leerkracht en de directie. Door expertise en ondersteuning van deze drie doelgroepen helpt Ready2improve bij het uitbouwen van je gezonde school. Bestaat er een ideaal gezondheidsbeleid? Iedere school is autonoom en vertegenwoordigt een eigen pedagogische visie. Een gezondheidsbeleid op maat is daarom essentieel.

Herken je jouw school hierin? Neem dan vrijblijvend contact op en wie weet bouwen we samen aan een fitte en gezonde plek voor leerling, leerkracht en directie.

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Als zelfstandige en zaakvoerder van een internationaal bedrijf, EuroMedix en als FamilieVader heb ik een vrij hoge druk in mijn leven. Door middel van een goede basis op mentaal en lichamelijk vlak, is een mens in staat om vele dingen te bereiken. Het is dan ook mijn bewuste keuze om mijn prioriteiten te leggen bij een gezonde geest in een gezond lichaam, “Mens sana in corpore sano”.

Met de overtuiging aan deze essentiële basis continue te willen werken, heb ik contact genomen met Ready2improve. Reeds na enkele luttele weken, merkte ik een gestade vooruitgang. Ready2improve biedt met zijn coaching op het mentaal, sportieve en nutritionele vlak die extra meerwaarde die het verschil maakt. Met name uit zich dat ondermeer in een verhoging van efficiëntie, een verhoging van de stressdrempel en reduceren van stressoren,  meer voldoening bij hetgeen men doet en een groter algemeen welvoelen (Wellness).

Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op zijn “improve coaches” beroep te kunnen doen.

-- Mario