Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Scholen


Interesse of vragen? Neem zeker contact met ons op!

Wat zijn de voedingsgewoontes van onze jongeren?
Hoe is het met hun fitheid gesteld?
Voelen ze zich goed in hun vel?

Een gezondheidsbeleid op school is `hot'. De nieuwsgierigheid van directieleden is groot en de vragen van leerkrachten om praktische tips swingen de pan uit. Ready2improve is er van overtuigd dat een goed gezondheidsbeleid op school een stevige basis creëert voor later. Daarbij dient het niet enkel de leerling, maar ook de leerkracht en de directie. Door expertise en ondersteuning van deze drie doelgroepen helpt Ready2improve bij het uitbouwen van je gezonde school. Bestaat er een ideaal gezondheidsbeleid? Iedere school is autonoom en vertegenwoordigt een eigen pedagogische visie. Een gezondheidsbeleid op maat is daarom essentieel.

Herken je jouw school hierin? Neem dan vrijblijvend contact op en wie weet bouwen we samen aan een fitte en gezonde plek voor leerling, leerkracht en directie.

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Wouter Goris heeft binnenshuis enkele heel waardevolle exposés gegeven in ons gvo - programma met als titel 'Spanning : vriend of vijand'. Deze voordrachtavonden + powerpoint-vertoningen getuigden van een fijn, correct en heel deskundig inzicht in deze materie. Zijn interactieve stijl van werken, sterk engagement en fijne stiptheid etaleren een grote vaardigheid als psycholoog. Hij ving ook na elke voordracht de mensen met persoonlijke en intieme vraagstelling, heel discreet op.

-- Marc Van Hoey (medewerker Liberale Mutualiteit Oost - Vlaanderen)