Op zoek naar de ‘Ongezondste baas van Vlaanderen’

Ready2improve gaat op zoek naar de ‘Ongezondste Baas van Vlaanderen’. Op deze manier willen we een gezonde levensstijl promoten in de bedrijfswereld.

Particulieren Bedrijven

Ongezondste baas van Vlaanderen


Ready2improve gaat op zoek naar de 'Ongezondste Baas van Vlaanderen'.

Op deze manier willen we een gezonde levensstijl promoten in de bedrijfswereld.

Als de levensstijl van jouw baas voor verbetering vatbaar is, kan je hem of haar nomineren. Overgiet jouw baas (zaken)lunches met een stevige portie alcohol? Ligt zijn of haar koersfiets onder een dikke laag stof, wegens tijdsgebrek? Voelt hij of zij op het strand de onbedaarlijke drang om de smartphone te checken? Dat zijn mogelijke symptomen van een ongezonde levensstijl, en dus kan je jouw baas zeker nomineren. Dat kan door deze vragenlijst in te vullen of door simpelweg de nominatie in een vijftal regels te motiveren en dit tekstje te mailen naar ongezondstebaas@ready2improve.eu. CEO's of managers kunnen ook zichzelf nomineren, op dezelfde manier.

Uit alle inzendingen worden drie winnaars geloot. De winnende CEO's of managers krijgen 12 weken lang gratis persoonlijke gezondheidsbegeleiding.

In de pers:
http://www.limburg-actueel.be
http://www.truineer.be/nl/sint-truiden/truienaar-op-zoek-naar-ongezonde-baas

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Tijdens onze twee afgelopen Sint-Elooisfeesten legden we onze eieren in het mandje van Ready2improve. Hun aanbod aan keuzemogelijkheden voor een dergelijk feest met een honderdtal personen zijn gevarieerd en aangepast naar de wensen van de klant. Het eerste jaar hielden we een evenement met volksspelen, waarbij R2i zorgde voor een mooie locatie in de buurt, alle mogelijke volksspelen (en dat waren er veel) en een walking dinner. Alles verliep vlekkeloos. Het jaar nadien opteerden we voor een ‘Masterchef’, waarbij onze collega’s in groepjes werden onderverdeeld en zélf de handen uit de mouwen mochten steken om te koken voor een jury. Qua organisatie en opvolging waren de mensen van R2i behulpzaam. Ze zorgden ervoor dat alles wederom vlekkeloos verliep, buiten de vele vlekken die onze collega’s maakten. :-)

-- Tom Verhavert (Electrabel)