Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Boksworkshop bij BST International


Interesse? Neem dan zeker contact op!

Werknemers in actie tijdens de boksworkshop bij BST International

Op 16 april 2013 organiseerde Ready2improve een actieve boksworkshop bij BST International in Kessel-Lo. Onze boksworkshops zijn Awareness Actions, bedoeld om mensen ervan bewust te maken dat bewegen belangrijk is, maar ook fun kan zijn. De workshops vormen een leuke boost voor je conditie en zorgen steeds voor de nodige sfeer en plezier. Dit was ook zeker het geval bij BST International.

Johan Swennen, Improve coach bij Ready2improve

Kristel Goddevriendt (Project Administrator bij BST International) over de workshop

Alles is zeker en vast naar wens verlopen. Johan (Johan Swennen, Improve Coach van ready2improve - n.v.d.r.) heeft een goede indruk nagelaten bij iedereen en de sessie zelf was geweldig. Iedereen heeft zich geamuseerd, gelachen en vooral bewogen. Dus doel bereikt! De inhoud sloot ook perfect aan bij wat we verwacht hadden. Johan heeft daar prima op ingepikt en ze vonden het dus super dat alles zo goed samenhing. Een zeer geslaagde sessie wat mij betreft!

Sfeerbeeld tijdens de boksworkshop bij BST International


Ik heb intussen ook al van een aantal mensen te horen gekregen dat ze een boost gekregen hebben van de sessie om meer te gaan bewegen (terug op de fiets springen samen met de zoon of gewoon alleen, niet alleen denken aan bewegen maar het ook effectief doen!). De workshop heeft dus een positieve sfeer gecreëerd voor velen.


Werknemers in actie tijdens de boksworkshop bij BST International

“It is so much fun… to see your professional senior colleagues transform to horse-playing teenagers, if only for 10 minutes, you do get to know them better!“
(werknemer BST International)

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Het aanbod van Ready2improve is professioneel, zeer praktisch en met zichtbare resultaten.
-- Danny Dresselaerts (Algemeen Directeur Farm Frites Inernational)​