Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Personal Training & Coaching

Ik zoek een Personal Trainer


Neem zeker contact op voor een gratis kennismaking!

Een Ready2improve Personal Trainer is er voor iedereen

Wil je gezonder en fitter leven, afslanken, starten met sporten of meer bewegen, grotere spiermassa of betere uithouding, voedingsadvies …? Heb je last van het jojo-effect, rugklachten, een druk en stressvol beroepsleven, een burn-out …?

Ons team bestaat uit gemotiveerde en deskundige Personal Trainers. Zij beschikken over de nodige professionele kennis en ervaring om jouw droom naar een fitter en gezonder bestaan te verwezenlijken. Onze coaches streven naar een positief zelfwaarde gevoel en brengen je de principes van 'gezond leven' bij. Specifiek voor jouw noden, mogelijkheden en doelen stellen zij een persoonlijk programma voor je op. Tijdens dit programma wordt jij, als improver, persoonlijk begeleid door onze coach. Samen met je coach sport je in je eigen, vertrouwelijke omgeving wanneer jij het wenst. Niets moet en alles kan!

Waar staat Personal Training & Coaching precies voor?

Wat heeft Ready2improve Personal Training & Coaching jou te bieden?

  • Professionele begeleiding door een Personal Trainer
  • Een persoonlijk en deskundig onderbouwd bewegingsprogramma waarin jouw noden en doelen centraal staan
  • Een gezond en evenwichtig voedingsprogramma
  • Personal Training in je eigen, vertrouwde omgeving

Een individueel programma op jouw maat

Tijdens ons eerste contact wordt er een intakegesprek genomen. We nemen samen jouw lichaam en persoon onder de loep: je doelstellingen, fitheidsniveau, motivatie, lichaamsafmetingen & -samenstelling, voedingsgewoonten, sportieve & medische achtergrond, … en eventueel een inspanningstest. Na dit gesprek maakt onze coach jouw individueel programma rekening houdend met jouw specifieke wensen en doelstellingen. Dit programma zal een combinatie zijn van het trainen van je uithouding, kracht- en/of stabilisatieoefeningen en een aangepast voedingsprogramma.

De aanpak die onze coaches hanteren is gebaseerd op wetenschappelijke principes uit verschillende domeinen. Meer specifiek volgen we tijdens het coachen de zelfdeterminatie-theorie (Ryan en Deci, 1985) waarbij onze aanpak een invloed heeft op de 3 fundamentele psychologische noden van onze improver om optimaal gemotiveerd te zijn:

  • Autonomie: zelf keuzes maken
  • Verbondenheid: zich verbonden voelen met anderen
  • Competentie: het gevoel hebben iets te kunnen

Je programma en je vorderingen worden voortdurend opgevolgd en geëvalueerd door je coach. Jij, als improver, staat centraal en zodat je kans op slagen en het halen van je doelstellingen maximaal is.

Heb je vragen of wens je meer informatie, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Als zelfstandige en zaakvoerder van een internationaal bedrijf, EuroMedix en als FamilieVader heb ik een vrij hoge druk in mijn leven. Door middel van een goede basis op mentaal en lichamelijk vlak, is een mens in staat om vele dingen te bereiken. Het is dan ook mijn bewuste keuze om mijn prioriteiten te leggen bij een gezonde geest in een gezond lichaam, “Mens sana in corpore sano”.

Met de overtuiging aan deze essentiële basis continue te willen werken, heb ik contact genomen met Ready2improve. Reeds na enkele luttele weken, merkte ik een gestade vooruitgang. Ready2improve biedt met zijn coaching op het mentaal, sportieve en nutritionele vlak die extra meerwaarde die het verschil maakt. Met name uit zich dat ondermeer in een verhoging van efficiëntie, een verhoging van de stressdrempel en reduceren van stressoren,  meer voldoening bij hetgeen men doet en een groter algemeen welvoelen (Wellness).

Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op zijn “improve coaches” beroep te kunnen doen.

-- Mario