Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Personal Training & Coaching

Ik zoek een Personal Trainer


Neem zeker contact op voor een gratis kennismaking!

Een Ready2improve Personal Trainer is er voor iedereen

Wil je gezonder en fitter leven, afslanken, starten met sporten of meer bewegen, grotere spiermassa of betere uithouding, voedingsadvies …? Heb je last van het jojo-effect, rugklachten, een druk en stressvol beroepsleven, een burn-out …?

Ons team bestaat uit gemotiveerde en deskundige Personal Trainers. Zij beschikken over de nodige professionele kennis en ervaring om jouw droom naar een fitter en gezonder bestaan te verwezenlijken. Onze coaches streven naar een positief zelfwaarde gevoel en brengen je de principes van 'gezond leven' bij. Specifiek voor jouw noden, mogelijkheden en doelen stellen zij een persoonlijk programma voor je op. Tijdens dit programma wordt jij, als improver, persoonlijk begeleid door onze coach. Samen met je coach sport je in je eigen, vertrouwelijke omgeving wanneer jij het wenst. Niets moet en alles kan!

Waar staat Personal Training & Coaching precies voor?

Wat heeft Ready2improve Personal Training & Coaching jou te bieden?

  • Professionele begeleiding door een Personal Trainer
  • Een persoonlijk en deskundig onderbouwd bewegingsprogramma waarin jouw noden en doelen centraal staan
  • Een gezond en evenwichtig voedingsprogramma
  • Personal Training in je eigen, vertrouwde omgeving

Een individueel programma op jouw maat

Tijdens ons eerste contact wordt er een intakegesprek genomen. We nemen samen jouw lichaam en persoon onder de loep: je doelstellingen, fitheidsniveau, motivatie, lichaamsafmetingen & -samenstelling, voedingsgewoonten, sportieve & medische achtergrond, … en eventueel een inspanningstest. Na dit gesprek maakt onze coach jouw individueel programma rekening houdend met jouw specifieke wensen en doelstellingen. Dit programma zal een combinatie zijn van het trainen van je uithouding, kracht- en/of stabilisatieoefeningen en een aangepast voedingsprogramma.

De aanpak die onze coaches hanteren is gebaseerd op wetenschappelijke principes uit verschillende domeinen. Meer specifiek volgen we tijdens het coachen de zelfdeterminatie-theorie (Ryan en Deci, 1985) waarbij onze aanpak een invloed heeft op de 3 fundamentele psychologische noden van onze improver om optimaal gemotiveerd te zijn:

  • Autonomie: zelf keuzes maken
  • Verbondenheid: zich verbonden voelen met anderen
  • Competentie: het gevoel hebben iets te kunnen

Je programma en je vorderingen worden voortdurend opgevolgd en geëvalueerd door je coach. Jij, als improver, staat centraal en zodat je kans op slagen en het halen van je doelstellingen maximaal is.

Heb je vragen of wens je meer informatie, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Probleem: overgewicht, conditie bedenkelijk. Suggestie van de huisarts op R2i te contacteren. Doelstelling: werken aan gewicht en conditie verbeteren.
Actie: gestart in aug '07 - voorzichtig op vlak van conditie (met wandelen en fietsen), focus op voeding: natuurlijk minder snoepen, maar ook meer water drinken, meer fruit en groenten eten. Nooit gevoel dat ik minder moest eten, wel anders. 
Resultaat mei '09: 10 kg vermagerd en stabiel. 10 mijl van Antwerpen gelopen (maar was wel stikkapot de twee volgende dagen :-)) Hoe is het gelukt: de ervaring en overtuiging van mezelf dat het niet zo verder kond; het nodige duwtje in de rug van de dokter; de steun van mijn vrouw en de aanmoediging van de kinderen; en niet in het minste de training met mijn naamgenoot van R2i - de vriendelijkste stok achter de deur die ik ken. Net wat ik nodig had.

-- Wouter