Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Maak je niet dik

(enkele kilootjes minder)


Neem contact op voor jouw gratis kennismakingsgesprek!

Onze gezondheidscoach helpt je volhouden

Vaak verschijnt iemand die enkele kilootjes wil afvallen heel gemotiveerd aan de start, maar blijkt het hoog houden van die motivatie niet evident. Velen haken na een tijdje weer af, met het bekende jojo-effect tot gevolg. En dat komt je gezondheid zeker niet ten goede. Een gezondheidscoach van Ready2improve leert je hoe jouw lichaam en geest werken. Op die manier ben je beter gewapend om vol te houden en zo enkele kilootjes te vermageren en je ideale gewicht te bereiken!

Enkele kilootjes minder via een gezonde voeding en voldoende beweging

Een gezond gewicht is het resultaat van een evenwichtige voeding en bewegen. Een eerste kennismaking gebeurt tijdens een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek. Daarna ga je samen met een gezondheidscoach uit ons dynamisch team aan de slag. We voorzien coaching en werken een programma uit dat jou op het lijf geschreven is zodat je dit zonder moeite kan volhouden. Hierbij maken steeds gebruik van onze unieke methode. Het doel binnen dit thema is in de eerste plaats gewichtsvermindering, maar uiteraard kijken we ook naar gezonde gewoontes in het algemeen. Dit hangt immers allemaal samen. We reiken handvaten aan die je helpen om deze gezonde levensstijl op lange termijn vol te houden. Crash-diëten en jojo-en passen niet binnen onze ideologie. We zorgen er voor dat je je goed voelt in je vel en zelf de motivatie kan vinden om door te zetten. Dit thema is er voor iedereen, ongeacht achtergrond en medisch voorgeschiedenis. Wil je ook graag enkele kilootjes minder wegen, maar heb je moeite om gemotiveerd te blijven? Neem zeker contact met ons op!

Ready2improve organiseerde in samenwerking met CM Limburg een cursus rond dit thema:


Sinds ik gestopt ben met sporten, kwamen de kilo's er sneller bij dan verwacht. Mijn huisarts heeft mij aangeraden ready2improve te proberen. Geen crashdieet, geen race tegen de tijd, maar een eigen methode met een resultaat op (iets) langere termijn en dus gemakkelijker vol te houden.
Sinds het begin, nu al een dikke vijf weken geleden, ben ik vermagerd, fitter geworden en heb ik goede gewoontes aangeleerd.

Verder hecht ready2improve, maar ook ikzelf, veel belang aan een goede relatie tussen de coach en de sporter/cliënt. Een gezellige babbel, eens goed lachen of liever een serieus gesprek. Het kan allemaal!!!!

-Veerle-


De methode van Ready2improve heeft mij echt geholpen. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets werkte. Toen leerde ik het team van R2i kennen. Met hen ging ik echt vooruit en vooral, ik voelde mij gesteund! En ook thuis had ik zin om er voor te gaan! Echt super!

-Leen-


Katrien (psychologe en opvoedster) verloor 4 kilogram en beleeft plezier aan haar actievere levensstijl.

Wouter, je hebt naar mijn gezaag geluisterd, je hebt mij advies gegeven, je hebt mij op bepaalde dingen gewezen - dingen die ik zelf wel wist, maar die niet aan de oppervlakte konden komen zonder een duwtje in de rug. En jij heb mij dat duwtje gegeven. En nu is het aan mij om er voor te zorgen dat al die inspanningen niet voor niets geweest zijn, dat ik dingen blijf proberen, dat ik gezond blijf eten en dat ik blijf sporten... En ik zal er voor gaan! Dankjewel Wouter!!!

-Katrien-


Samenwerken met R2i is een plezier. Inhoudelijk sterk en altijd enthousiast. Je gaat met energie weg na een overleg. Chapeau!

-Koen Dewit-


Probleem: overgewicht, conditie bedenkelijk. Suggestie van de huisarts op R2i te contacteren. Doelstelling: werken aan gewicht en conditie verbeteren.
Actie: gestart in aug '07 - voorzichtig op vlak van conditie (met wandelen en fietsen), focus op voeding: natuurlijk minder snoepen, maar ook meer water drinken, meer fruit en groenten eten. Nooit gevoel dat ik minder moest eten, wel anders.
Resultaat mei '09: 10kg vermagerd en stabiel. 10 mijl van antwerpen gelopen (maar was wel stikkapot de twee volgende dagen :-)) Hoe is het gelukt: de ervaring en overtuiging van mezelf dat het niet zo verder kon; het nodige duwtje in de rug van de dokter; de steun van mijn vrouw en de aanmoediging van de kinderen; en niet in het minste de training met mijn naamgenoot van R2i - de vriendelijkste stok achter de deur die ik ken. Net wat ik nodig had.

-Wouter-


Wouter, je bent er in geslaagd sportactiviteiten te vinden die ik wil uitoefenen! Dit is een prestatie die ikzelf (en mijn omgeving) voor onmogelijk hielden!Ik ben vermagerd en voel me fitter. Dankzij onze motiverende en inspirerende gesprekken zal ik er nu zelf voor zorgen dat ik zo verder sport, eet en leef!

-Anne-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Onze gesprekken hebben mij geholpen om op een positievere manier te denken. Ik ben fier over mezelf en over mijn realisaties tot nu toe. Door positiever te denken, kom ik tot de vaststelling dat ik meer karakter heb dan ik zelf dacht.

-- Michel