Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Executive Programma

Gezondheid, motivatie en beter presteren


Neem nu contact op voor jouw gratis kennismaking!

Een goede gezondheid helpt je beter presteren op het werk

Als bedrijfsleider, leidinggevende of ondernemer heb je een zeer veeleisende en zware job. Geen wonder dat het je soms aan energie ontbreekt. Voel jij je altijd moe en futloos? Vind je omgaan met stress op het werk moeilijk? En zit jouw work-life balance niet goed? Grijp dan nu in! Met onze executive coaching helpen wij je beter presteren en een eventuele burn out voorkomen !

Samen met een gezondheidscoach een burn out voorkomen

Geef jezelf daarom professioneel en privé een boost met de executive coaching van Ready2improve. Na een volledig gratis én vrijblijvende intake met een gezondheidscoach uit ons dynamisch team, stellen onze verschillende deskundigen (psycholoog, bewegingscoach en diëtist) een aan jou persoonlijk coachingstraject op, steeds afhankelijk van jou vraag en beschikbaarheid. Zo blijft je motivatie hoog. Tijdens deze coaching kunnen verschillende aspecten van gezondheid aan bod komen, zoals stress verminderen op het werk, een burn out voorkomen, een gezonde voeding, meer bewegen en time management. Interesse? Neem dan zeker contact op! Je kan dit traject ook kado doen aan een leidinggevende, bedrijfsleider of ondernemer. Bekijk dus zeker ons aanbod van kado-bons!

Persoonlijke executive coaching, wetenschappelijk onderbouwd

Gedurende ons executive coaching traject word je multidisciplinair begeleid door een motivatie psycholoog, een bewegingscoach en een voedingsspecialist (diëtist). Via persoonlijke begeleiding werken we aan alle aspecten van jouw gezondheid en streven we naar een duurzaam effect. We maken hierbij steeds gebruik van onze wetenschappelijk onderbouwde methode. De thema's die jou nauw aan het hart liggen komen zeker aan bod. Zo kunnen beweging, gezonde voeding en mentale weerbaarheid aan bod komen, maar ook andere thema's zijn mogelijk:

 • Omgaan met stress
 • Motivatie op het werk
 • Time management
 • Gezonde work-life balance
 • Fysiek beter presteren en sporten
 • Gezond vermageren
 • Training van de rugspieren
 • Meer energie
 • Burnout voorkomen
 • Vitaliteit en je goed in je vel voelen
 • Rookstop

We beginnen en eindigen met enkele conditietesten om het startpunt te kennen en jouw vooruitgang zwart op wit aan te tonen. Samen werken we aan jouw gezondheid, verhogen we je motivatie op het werk en helpen je beter presteren, zodat je nog beter kan voldoen aan alle uitdagingen van jouw functie als ondernemer, bedrijfsleider of leidinggevende. Zo kunnen we stress en een burn out voorkomen!

Doe een leidinggevende een goede gezondheid kado!

Executive coaching van Ready2improve bestaat ook in de vorm van een kado-bon. Er zijn drie variaties: Consult, Check Up en Coaching. Neem zeker contact met ons op om jouw kado-bon te bestellen!

Executive Consult (twv 100€)

Deze bon is goed voor een uitgebreid gesprek met één van onze multidisciplinaire coaches. Op het einde van het gesprek krijg je een motivationeel profiel en praktische tips en advies op jouw maat.

Executive Check Up (twv 300€)

Deze bon is goed voor een multidisciplinaire check up. In drie sessies wordt voor jou een multidisciplinair profiel opgemaakt door een motivatie psycholoog, een bewegingsdeskundige en een voedingsspecialist. Hierbij krijg je advies en tips rond jouw persoonlijke gezondheid, je prestaties en je motivatie. Dit advies kan vervolgens omgezet worden in een persoonlijk coachingtraject.

Executive Coaching (twv 2000€)

Deze bon is goed voor een persoonlijk coachingtraject, aangepast aan jouw vraag en beschikbaarheid. Je wordt hierbij 10 weken multidisciplinaire begeleid door een motivatie psycholoog, een bewegingsdeskundige en een voedingsspecialist (diëtist). We streven hierbij steeds naar een duurzaam effect.


Een aantrekkelijk loonpakket is belangrijk, maar de werkomgeving geeft voor veel mensen de doorslag.

-Bart Boesmans-
(Algemeen Directeur Laborelec)


Het aanbod van Ready2improve is professioneel, zeer praktisch en met zichtbare resultaten.

- Danny Dresselaerts-
(Algemeen Directeur Farm Frites Inernational)


Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op de “improve coaches" beroep te kunnen doen.

-Mario Vanolst-
(Managing Director Euromedix)


Zoals ik de boekhouding van mijn bedrijf uitbesteed aan een specialist heb ik de zorg voor mijn conditie uitbesteed aan Wouter en zijn team.

-Koen Bessemans-
(Managing Director Prime Design)


Als zelfstandige en zaakvoerder van een internationaal bedrijf, EuroMedix en als FamilieVader heb ik een vrij hoge druk in mijn leven. Door middel van een goede basis op mentaal en lichamelijk vlak, is een mens in staat om vele dingen te bereiken. Het is dan ook mijn bewuste keuze om mijn prioriteiten te leggen bij een gezonde geest in een gezond lichaam, “Mens sana in corpore sano".

Met de overtuiging aan deze essentiële basis continue te willen werken, heb ik contact genomen met Ready2improve. Reeds na enkele luttele weken, merkte ik een gestade vooruitgang. Ready2improve biedt met zijn coaching op het mentaal, sportieve en nutritionele vlak die extra meerwaarde die het verschil maakt. Met name uit zich dat ondermeer in een verhoging van efficiëntie, een verhoging van de stressdrempel en reduceren van stressoren, meer voldoening bij hetgeen men doet en een groter algemeen welvoelen (Wellness).

Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op zijn “improve coaches" beroep te kunnen doen.

-Mario-


Samenwerken met R2i is een plezier. Inhoudelijk sterk en altijd enthousiast. Je gaat met energie weg na een overleg. Chapeau!

-Koen Dewit-


De methode van Ready2improve heeft mij echt geholpen. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets werkte. Toen leerde ik het team van R2i kennen. Met hen ging ik echt vooruit en vooral, ik voelde mij gesteund! En ook thuis had ik zin om er voor te gaan! Echt super!

-Leen-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Ik ben nu 68 jaar en heb al een tijdje te kampen met diabetes type 2. Op aanraden van mijn diabeteseducator bij het MCH Wezembeek-Oppem, ben ik in februari 2012 gestart met een reeks van 10 bewegingssessies bij Ready2improve in Leuven. Bij de start woog ik 84 kg. Op het einde van mijn 10de sessie was dat nog 78,7 kg. Ook mijn buikomtrek is met 3 cm verminderd, mijn vetpercentage  is met 2,6% verminderd en mijn waterpercentage met bijna 2% gestegen! Bij meting na de sessies was mijn bloedsuiker lager dan ooit!

Ik ben super content over de gevolgde sessies en het bekomen resultaat! Een echte aanrader voor iedereen die op een gezonde en leuke manier zijn suiker onder controle wil krijgen!

-- Gustaaf