Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Events en Fun-activiteiten


Interesse of vragen? Neem zeker contact met ons op!

Ready2improve heeft een heel aanbod aan fun-activiteiten. Uiteraard stellen wij ook events samen op maat van het bedrijf.

  • allerlei sportieve workshops (Zumba aerobics, Boksworkshop, Schermen, Karate, Hip-Hop,...)
  • Volksspelen
  • Kookworkshops
  • Masterchef van Sint-Elooi
  • De laatste show
  • Opendeurdagen

Boksworkshop

Werknemers in actie tijdens een boksworkshop van Ready2improve

Hoog tijd om in actie te schieten? Op zoek naar een leuke en originele boost voor je conditie? Dan is deze boksworkshop echt iets voor jou! Een bewegingscoach uit het team van Ready2improve helpt je tijdens een actieve boksworkshop graag de eerste stappen te zetten naar een actieve levensstijl.

Werknemers in actie tijdens een boksworkshop van Ready2improveWe beginnen met een kort interactief infomoment over de positieve waarden van beweging. Daarna volgt een echte boksworkshop, waarbij we vooral gebruik maken van leuke spelletjes, die trouwens niet ongekend zijn bij een aantal Olympische kampioenen. “Wat bij Olympische kampioenen?!": Hoor ik u al zeggen. Geen zorg, de workshop blijft steeds laagdrempelig en dus toegankelijk voor iedereen. We zorgen voor de nodige sfeer en plezier: dus gegarandeerd succes! Bij het afsluiten geven we nog enkele tips om gemotiveerd verder te gaan. Iedere deelnemer kan dan zijn persoonlijk gezondheidscontract opstellen om zijn gezondere levensstijl waar te maken. Interesse? Neem dan zeker contact op!Iedereen heeft zich geamuseerd, gelachen en vooral bewogen. Doel bereikt!
De inhoud sloot ook perfect aan bij wat we verwacht hadden. Een zeer geslaagde sessie wat mij betreft!

- Kristel Goddevriendt, BST International-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Ik ben nu 68 jaar en heb al een tijdje te kampen met diabetes type 2. Op aanraden van mijn diabeteseducator bij het MCH Wezembeek-Oppem, ben ik in februari 2012 gestart met een reeks van 10 bewegingssessies bij Ready2improve in Leuven. Bij de start woog ik 84 kg. Op het einde van mijn 10de sessie was dat nog 78,7 kg. Ook mijn buikomtrek is met 3 cm verminderd, mijn vetpercentage  is met 2,6% verminderd en mijn waterpercentage met bijna 2% gestegen! Bij meting na de sessies was mijn bloedsuiker lager dan ooit!

Ik ben super content over de gevolgde sessies en het bekomen resultaat! Een echte aanrader voor iedereen die op een gezonde en leuke manier zijn suiker onder controle wil krijgen!

-- Gustaaf