Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Time Management


Neem contact op voor jouw gratis kennismakingsgesprek!

Goed plannen helpt je meer tijd vinden

In onze huidige maatschappij komt iedereen wel eens tijd tekort. De ochtend neemt een hectische start, de werkdag zet deze trend verder en ook de avond staat in het teken van haast en spoed. We vinden het steeds moeilijker om te ontsnappen aan onze verplichtingen en we lijken nergens meer tijd voor te hebben. En dat komt onze gezondheid en prestaties zeker niet ten goede. Time management en goed plannen kunnen hier een uitweg bieden!

Samen pakken we je agenda aan!

Samen met een coach uit het dynamische team van Ready2improve pakken we dit tijdsgebrek aan. De essentie van onze coaching is agenda management en dus bewustwording van waar het fout loopt in jouw volle agenda. Een eerste kennismaking gebeurt tijdens een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek. Vervolgens leer je stap voor stap goed plannen en organiseren en zo jouw tijd optimaal indelen en besteden. Dit met behulp van 10 gezondheidsprioriteiten of “gezonde gewoontes" die jouw leven aangenamer maken. We maken steeds gebruik van onze unieke methode. Onze tijd op deze aarde is beperkt, dus besteed hem verstandig. Op naar een gelukkig, gezond en zinvol werk én leven! Interesse? Neem zeker contact met ons op!


Samenwerken met R2i is een plezier. Inhoudelijk sterk en altijd enthousiast. Je gaat met energie weg na een overleg. Chapeau!

-Koen Dewit-


De methode van Ready2improve heeft mij echt geholpen. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets werkte. Toen leerde ik het team van R2i kennen. Met hen ging ik echt vooruit en vooral, ik voelde mij gesteund! En ook thuis had ik zin om er voor te gaan! Echt super!

-Leen-


Als zelfstandige en zaakvoerder van een internationaal bedrijf, EuroMedix en als FamilieVader heb ik een vrij hoge druk in mijn leven. Door middel van een goede basis op mentaal en lichamelijk vlak, is een mens in staat om vele dingen te bereiken. Het is dan ook mijn bewuste keuze om mijn prioriteiten te leggen bij een gezonde geest in een gezond lichaam, “Mens sana in corpore sano".
Met de overtuiging aan deze essentiële basis continu te willen werken, heb ik contact opgenomen met Ready2improve. Reeds na enkele luttele weken merkte ik een gestade vooruitgang. Ready2improve biedt met zijn coaching op het mentaal, sportieve en nutritionele vlak die extra meerwaarde die het verschil maakt. Met name uit zich dat in ondermeer een verhoging van efficiëntie, een verhoging van de stressdrempel en reduceren van stressoren, meer voldoening bij hetgeen men doet en een groter algemeen welvoelen (Wellness).

Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op zijn “improve coaches" beroep te kunnen doen.

-Mario-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Het aanbod van Ready2improve is professioneel, zeer praktisch en met zichtbare resultaten.
-- Danny Dresselaerts (Algemeen Directeur Farm Frites Inernational)​