Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Gezonde voeding


Afbeelding rond gezonde voeding en eetgewoonten

Neem contact op voor een eerste kennismaking!

Gezonde voeding: eenvoudig én lekker!

Iedereen weet dat gezonde voeding, bijvoorbeeld een gezond ontbijt, erg belangrijk is. Toch blijkt gezond eten voor veel mensen vaak een zware opgave. Het is moeilijk om steeds de juiste keuzes te maken en dat kan gevolgen hebben voor je algehele gezondheid. Gezond eten lijkt ook veel inspanning en tijd te vragen. Dit is echter maar perceptie, want gezonde voeding kan best eenvoudig én erg lekker zijn!

Samen werken we aan gezonde eetgewoonten

Ready2improve voorziet coaching waarbij je gezonde eetgewoontes leert die je voor de rest van je leven kan en wil volhouden. Een gezondheidscoach (diëtist) uit ons dynamisch team staat je bij met raad en daad. Een eerste kennismaking gebeurt via een intakegesprek. Vervolgens nemen we samen met jou je eetgewoonten onder de loep en kijken we waar verbetering mogelijk is. Hierbij volgen we steeds onze unieke methode. Je krijgt ook tips en nieuwe ideeën, die gezonde voeding leuker en aantrekkelijker maken. Zo blijft jouw motivatie om gezond te koken en eten hoog. Door deze praktische benadering, afgestemd op jouw mogelijkheden, wordt een gezond eten ook voor jou een haalbare kaart. En dit komt je algemene gezondheid enkel ten goede! Kan jij onze hulp gebruiken? Neem zeker contact met ons op!


Samenwerken met R2i is een plezier. Inhoudelijk sterk en altijd enthousiast. Je gaat met energie weg na een overleg. Chapeau!

-Koen Dewit-


De methode van Ready2improve heeft mij echt geholpen. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets werkte. Toen leerde ik het team van R2i kennen. Met hen ging ik echt vooruit en vooral, ik voelde mij gesteund! En ook thuis had ik zin om er voor te gaan! Echt super!

-Leen-


Als zelfstandige en zaakvoerder van een internationaal bedrijf, EuroMedix en als FamilieVader heb ik een vrij hoge druk in mijn leven. Door middel van een goede basis op mentaal en lichamelijk vlak, is een mens in staat om vele dingen te bereiken. Het is dan ook mijn bewuste keuze om mijn prioriteiten te leggen bij een gezonde geest in een gezond lichaam, “Mens sana in corpore sano".

Met de overtuiging aan deze essentiële basis continu te willen werken, heb ik contact opgenomen met Ready2improve. Reeds na enkele luttele weken merkte ik een gestade vooruitgang. Ready2improve biedt met zijn coaching op het mentaal, sportieve en nutritionele vlak die extra meerwaarde die het verschil maakt. Met name uit zich dat in ondermeer een verhoging van efficiëntie, een verhoging van de stressdrempel en reduceren van stressoren, meer voldoening bij hetgeen men doet en een groter algemeen welvoelen (Wellness).

Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op zijn “improve coaches" beroep te kunnen doen.

-Mario-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Een aantrekkelijk loonpakket is belangrijk, maar de werkomgeving geeft voor veel mensen de doorslag.
-- Bart Boesmans (Algemeen Directeur Laborelec)​