Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Gewoon gezond


Neem zeker contact op voor jouw gratis kennismakingsgesprek!

Gezondheid is van vitaal belang

Ons lichaam en onze mentale gezondheid worden dagelijks aan heel wat belasting blootgesteld: stress op het werk, spanningen met onze partner en/of kinderen, angst, verdriet, slecht slapen, … In combinatie met een minder gezonde levensstijl (te weinig beweging, minder gezonde voeding, roken, te veel koffie drinken, … ) kan dit ervoor zorgen dat we ons minder goed in ons vel gaan voelen. We hebben weinig energie en voelen ons futloos, neerslachtig en altijd moe. Dit al dan niet in combinatie met andere lichamelijke klachten.

Samen met een gezondheidscoach werken aan een gezonde levensstijl

Binnen het thema 'Gewoon gezond' voorzien we coaching en ondersteuning in het verhogen van jouw lichamelijke weerstand en het verbeteren van je emotionele en mentale gezondheid. Hierbij maken we gebruik van onze unieke methode. Samen gaan we aan de slag om jouw motivatie te verhogen en om actief te werken aan een gezonde levensstijl. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn:

  • Beweging (wat is gezonde beweging: frequentie, intensiteit, welke oefeningen, … in combinatie met een conditietest)
  • Gezonde voeding (wat is gezonde voeding, wat zijn gezonde eetgewoonten, hoe werkt ons metabolisme, wat is ons ideale calorieverbruik, …), indien gewenst gekoppeld aan een gesprek met onze diëtist.
  • Oefeningen rond relaxatie en ademtechnieken
  • Leren omgaan met stress
  • Een goede nachtrust
  • Emotionele en mentale gezondheid (indien gewenst gekoppeld aan een gesprek met onze psycholoog)
  • Motivatie verhogen

Een eerste kennismaking gebeurt tijdens een gratis én vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vervolgens gaat een gezondheidscoach van ons dynamisch team samen met jou op zoek naar de oorzaken van jouw klachten. Samen zoeken we naar manieren om jouw motivatie hoog te houden, positieve veranderingen aan te brengen en jouw gezondheid te verbeteren. Want… een gezonde levensstijl kan je leren! Interesse? Neem dan zeker contact met ons op!


Samenwerken met R2i is een plezier. Inhoudelijk sterk en altijd enthousiast. Je gaat met energie weg na een overleg. Chapeau!

-Koen Dewit-


De methode van Ready2improve heeft mij echt geholpen. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets werkte. Toen leerde ik het team van R2i kennen. Met hen ging ik echt vooruit en vooral, ik voelde mij gesteund! En ook thuis had ik zin om er voor te gaan! Echt super!

-Leen-


Als zelfstandige en zaakvoerder van een internationaal bedrijf, EuroMedix en als FamilieVader heb ik een vrij hoge druk in mijn leven. Door middel van een goede basis op mentaal en lichamelijk vlak, is een mens in staat om vele dingen te bereiken. Het is dan ook mijn bewuste keuze om mijn prioriteiten te leggen bij een gezonde geest in een gezond lichaam, “Mens sana in corpore sano".
Met de overtuiging aan deze essentiële basis continu te willen werken, heb ik contact opgenomen met Ready2improve. Reeds na enkele luttele weken merkte ik een gestade vooruitgang. Ready2improve biedt met zijn coaching op het mentaal, sportieve en nutritionele vlak die extra meerwaarde die het verschil maakt. Met name uit zich dat in ondermeer een verhoging van efficiëntie, een verhoging van de stressdrempel en reduceren van stressoren, meer voldoening bij hetgeen men doet en een groter algemeen welvoelen (Wellness).

Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op zijn “improve coaches" beroep te kunnen doen.

-Mario-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Tijdens onze twee afgelopen Sint-Elooisfeesten legden we onze eieren in het mandje van Ready2improve. Hun aanbod aan keuzemogelijkheden voor een dergelijk feest met een honderdtal personen zijn gevarieerd en aangepast naar de wensen van de klant. Het eerste jaar hielden we een evenement met volksspelen, waarbij R2i zorgde voor een mooie locatie in de buurt, alle mogelijke volksspelen (en dat waren er veel) en een walking dinner. Alles verliep vlekkeloos. Het jaar nadien opteerden we voor een ‘Masterchef’, waarbij onze collega’s in groepjes werden onderverdeeld en zélf de handen uit de mouwen mochten steken om te koken voor een jury. Qua organisatie en opvolging waren de mensen van R2i behulpzaam. Ze zorgden ervoor dat alles wederom vlekkeloos verliep, buiten de vele vlekken die onze collega’s maakten. :-)

-- Tom Verhavert (Electrabel)