Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Goed in je vel


Neem contact op voor jouw gratis kennismakingsgesprek!

Je goed voelen, doet beter presteren!

Je goed voelen zorgt ervoor dat je beter gaat presteren. Wanneer je je goed in je vel voelt, sta je enthousiaster en fitter in het leven. En je krijgt gewoon meer gedaan: thuis, maar ook op het werk. Dit goed voelen draait zowel om het fysieke als om geestelijke gezondheid. Je goed in je vel voelen helpt je algehele gezondheid verbeteren!

Samen geven we jou een goed gevoel

Binnen dit thema werken we rond gezonde gewoontes (positieve gedachten & emoties, motivatie, beweging, gezonde voeding, slaaphygiëne). Samen met een gezondheidscoach uit on dynamisch team, werkt je vanuit gezonde gewoontes in op alle aspecten die bijdragen tot een 'goed gevoel'. Verschillende onderwerpen -zoals angst en verdriet, maar ook gelukkig zijn- kunnen aan bod komen. We werken hierbij steeds aan de hand van onze unieke methode. Het is geen vervangende behandeling voor psychische aandoeningen, maar het kan wel bijdragen aan het genezingsproces. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op! Iedereen is welkom voor een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek.

Preventief omgaan met depressie, verslavingen (alcohol, middelenmisbruik, drugs), omgaan met CVS of fybromyalgie en de druk die dit lijden veroorzaakt, kunnen in afzonderlijke curatieve trajecten aangepakt.


Samenwerken met R2i is een plezier. Inhoudelijk sterk en altijd enthousiast. Je gaat met energie weg na een overleg. Chapeau!

-Koen Dewit-


Onze gesprekken hebben mij geholpen om op een positievere manier te denken. Ik ben fier over mezelf en over mijn realisaties tot nu toe. Door positiever te denken, kom ik tot de vaststelling dat ik meer karakter heb dan ik zelf dacht.

-Michel-


De methode van Ready2improve heeft mij echt geholpen. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets werkte. Toen leerde ik het team van R2i kennen. Met hen ging ik echt vooruit en vooral, ik voelde mij gesteund! En ook thuis had ik zin om er voor te gaan! Echt super!

-Leen-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Wouter Goris heeft ons geholpen bij de uitwerking van een globaal plan voor gezondheidsbeleid in onze school. Hij heeft ons de theoretische basis gegeven via een PowerPoint presentatie en ons een aantal concrete initiatieven voorgesteld. Bovendien heeft hij tijdens enkele weekends nog apart overlegd met onze verantwoordelijke voor gezondheidsbeleid en met de directie van KCST.

We zijn hem zeer erkentelijk voor zijn deskundige steun en enthousiaste aanbreng.

-- Johnny Jans (pedagogisch directeur, Katholieke Centrumscholen Sint-Truiden)