Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Stress less


Neem zeker contact op voor jouw gratis kennismakingsgesprek!

Stress vermijden doet beter presteren!

Voel je je vaak onder druk gezet of opgejaagd? Gaat het soms allemaal te snel voor jou? Heb je het gevoel dat je al die hooggespannen verwachtingen niet aankan? Een gezonde dosis stress kan ons beter doen presteren, maar te veel stress kan lijden tot een depressie of burnout en zo jouw gezondheid ondermijnen. Het is dan ook wijs jouw hoeveelheid stress te verminderen en tijdig om hulp te vragen!

Samen leren we je omgaan met stress

Ready2improve voorziet coaching waarbij je leert omgaan met stress. Een eerste kennismaking gebeurt tijdens een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek. Vervolgens werkt een gezondheidscoach uit ons dynamisch team samen met jou aan jouw geestelijke gezondheid en geeft een introductie in de symptomen en oorzaken van stress en de mogelijke oplossingen om er mee om te gaan. Vervolgens gaan we samen van start met het inoefenen van de meest aangewezen oplossingen, bv. oefeningen rond relaxatie. We maken steeds gebruik van onze unieke methode. Ook dieper liggende oorzaken van stress (zoals diepe negatieve en zwarte gedachten, eindeloos piekeren of gevolgen van langdurige en intense stress of spanning zoals burnout) kunnen behandeld worden. Dit binnen een opvolgingstraject dat niet onder het ledenvoordeel valt. Interesse? Neem zeker contact met ons op!


Samenwerken met R2i is een plezier. Inhoudelijk sterk en altijd enthousiast. Je gaat met energie weg na een overleg. Chapeau!

-Koen Dewit-


De methode van Ready2improve heeft mij echt geholpen. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets werkte. Toen leerde ik het team van R2i kennen. Met hen ging ik echt vooruit en vooral, ik voelde mij gesteund! En ook thuis had ik zin om er voor te gaan! Echt super!

-Leen-


Als zelfstandige en zaakvoerder van een internationaal bedrijf, EuroMedix en als FamilieVader heb ik een vrij hoge druk in mijn leven. Door middel van een goede basis op mentaal en lichamelijk vlak, is een mens in staat om vele dingen te bereiken. Het is dan ook mijn bewuste keuze om mijn prioriteiten te leggen bij een gezonde geest in een gezond lichaam, “Mens sana in corpore sano".
Met de overtuiging aan deze essentiële basis continu te willen werken, heb ik contact opgenomen met Ready2improve. Reeds na enkele luttele weken merkte ik een gestade vooruitgang. Ready2improve biedt met zijn coaching op het mentaal, sportieve en nutritionele vlak die extra meerwaarde die het verschil maakt. Met name uit zich dat in ondermeer een verhoging van efficiëntie, een verhoging van de stressdrempel en reduceren van stressoren, meer voldoening bij hetgeen men doet en een groter algemeen welvoelen (Wellness).

Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op zijn “improve coaches" beroep te kunnen doen.

-Mario-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Ik ben nu 68 jaar en heb al een tijdje te kampen met diabetes type 2. Op aanraden van mijn diabeteseducator bij het MCH Wezembeek-Oppem, ben ik in februari 2012 gestart met een reeks van 10 bewegingssessies bij Ready2improve in Leuven. Bij de start woog ik 84 kg. Op het einde van mijn 10de sessie was dat nog 78,7 kg. Ook mijn buikomtrek is met 3 cm verminderd, mijn vetpercentage  is met 2,6% verminderd en mijn waterpercentage met bijna 2% gestegen! Bij meting na de sessies was mijn bloedsuiker lager dan ooit!

Ik ben super content over de gevolgde sessies en het bekomen resultaat! Een echte aanrader voor iedereen die op een gezonde en leuke manier zijn suiker onder controle wil krijgen!

-- Gustaaf