Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Boost je energie!


Neem contact op voor jouw gratis kennismakingsgesprek!

Een gezonde levensstijl geeft je meer energie

Gaat het soms wat minder? Heb je het gevoel dat je geen energie meer hebt, dat je batterijen leeg zijn? Voel je je vaak futloos en moe, soms zelfs heel de dag door? Denk je soms “had ik maar dat tikkeltje meer energie"? In deze drukke tijden zijn er veel mensen die last hebben van een energietekort. Gelukkig zijn er manieren om onze vitaliteit te boosten. Een gezonde levensstijl (meer beweging, gezonde voeding, …) kan zeker helpen. Maar hoe begin je daaraan?

Samen geven we jouw vitaliteit een boost!

Kan jij ook een boost gebruiken? Ready2improve voorziet coaching waarbij we jou leren hoe je zelf meer energie kunt opwekken én onderhouden. Samen met een gezondheidscoach uit ons dynamisch team bekijk je hierbij 3 gebieden die elk hun eigen belang hebben: lichaam, geest en voeding. Op elk van deze domeinen wordt bekeken hoe de zaken in elkaar steken en vooral wat je praktisch kan doen om jouw energieniveau te verhogen en stabiel te houden. Zo kunnen bijvoorbeeld meer bewegen en gezonder eten helpen. We maken steeds gebruik van onze eigen aanpak en unieke methode. En we houden het dus niet puur theoretisch, maar geven je praktische hints en tips, waar je ook thuis en op het werk verder mee aan de slag kunt om jouw vitaliteit te verhogen. Samen werken we aan jouw gezondheid en vitaliteit. Iedereen is welkom voor een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek. Interesse? Neem zeker contact met ons op!

Are you ready to boost your energy?


Samenwerken met R2i is een plezier. Inhoudelijk sterk en altijd enthousiast. Je gaat met energie weg na een overleg. Chapeau!

-Koen Dewit-


De methode van Ready2improve heeft mij echt geholpen. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets werkte. Toen leerde ik het team van R2i kennen. Met hen ging ik echt vooruit en vooral, ik voelde mij gesteund! En ook thuis had ik zin om er voor te gaan! Echt super!

-Leen-


Als zelfstandige en zaakvoerder van een internationaal bedrijf, EuroMedix en als FamilieVader heb ik een vrij hoge druk in mijn leven. Door middel van een goede basis op mentaal en lichamelijk vlak, is een mens in staat om vele dingen te bereiken. Het is dan ook mijn bewuste keuze om mijn prioriteiten te leggen bij een gezonde geest in een gezond lichaam, “Mens sana in corpore sano".
Met de overtuiging aan deze essentiële basis continu
te willen werken, heb ik contact opgenomen met Ready2improve. Reeds na enkele luttele weken merkte ik een gestade vooruitgang. Ready2improve biedt met zijn coaching op het mentaal, sportieve en nutritionele vlak die extra meerwaarde die het verschil maakt. Met name uit zich dat in ondermeer een verhoging van efficiëntie, een verhoging van de stressdrempel en reduceren van stressoren, meer voldoening bij hetgeen men doet en een groter algemeen welvoelen (Wellness).

Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op zijn “improve coaches" beroep te kunnen doen.

-Mario-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Wouter Goris heeft binnenshuis enkele heel waardevolle exposés gegeven in ons gvo - programma met als titel 'Spanning : vriend of vijand'. Deze voordrachtavonden + powerpoint-vertoningen getuigden van een fijn, correct en heel deskundig inzicht in deze materie. Zijn interactieve stijl van werken, sterk engagement en fijne stiptheid etaleren een grote vaardigheid als psycholoog. Hij ving ook na elke voordracht de mensen met persoonlijke en intieme vraagstelling, heel discreet op.

-- Marc Van Hoey (medewerker Liberale Mutualiteit Oost - Vlaanderen)